Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 17:13

Partizan dobija trogodišnju licencu za Evrokup?

Košarkaški klub Partizan trebalo bi da bude jedan od 16 klubova koji će dobiti trogodišnju licencu za takmičenje u Evrokupu od naredne sezone.
Takmičenje u Evrokupu od naredne sezone imaće drugačiji format, a ukupno 16 klubova trebalo bi da dobije trogodišnju licencu, prenosti portal Jurohups.

Među tih 16 klubova trebalo bi bude i beogradski Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što znači da će se crno-beli u naredne tri sezone takmičiti u drugom po kvalitetu evropskom šampionatu, bez obzira na plasman u ABA ligi.
Pored Partizana, sigurnu trogodišnju licencu trebalo bi da dobiju i Virtus, Unikaha i Promiteas, dok če nekoliko klubova dobiti specijalne pozivnice za učešće u takmičenju.
Timovi koji učestvuju u Evrokupu trebalo bi de sa dogovore oko različitih detalja, a jedan od njih je i predlog da se finalni meč takmičenja igra tokom fajnal-fora Evrolige.
Da podsetimo, finalisti Evrokupa do sada su dobijali ulaznice za takmičenje u Evroligi. 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.