Partizan deklasirao Krku

Izvor: RTS, 12.Jan.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan deklasirao Krku

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Krke 87:55, u utakmici 15. kola ABA lige.
Crno-beli su protiv Krke zabeležili deveti trijumf u takmičenju, treći uzastopni, i ostali na mestu koje vodi u plej-of.

Izabranici Andree Trinkijerija odigrali su odličan meč, naročito u odbrani i naterali protivnika na čak 23 izgubljene lopte, pa se već od sredine druge četvrtine nagoveštavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da će gosti ostvariti ubedljiv poraz.
Crno-beli su posle tri četvrtine imali 20 poena prednosti, koju su uvećali do kraja susreta uz, na trenutke, vrlo atraktivnu igru.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Markus Pejdž sa 17 poena, Aleksej Nikolić dodao je 15, a Bandža Si 13 poena. U ekipi Krke najbolji je bio Lapornik sa 13.
U sledećem kolu Partizan ide u Zadar, dok Krka na svom terenu dočekuje ekipu Igokee. 
 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari" se prisećaju Duleta, evo i zašto! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019

Partizan je odigrao jednu od najboljih utakmica od početka ove sezone...Crno-beli igraju sve bolje kako sezona odmiče...Izabranici Andree Trinkijerija su slavili večeras protiv slabašne Krke rezultatom 87:55 i tako stigli do devete pobede u sezoni ABA lige...Impresivna je bila odbrana Partizana,...

Nastavak na Sportske.net...

BSL: Nemilosrdni Fener, Kalinić solidan, Gudura odmarao

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019, 14:08

Aktuelni šampion Turske ubedljivo slavio kod kuće u 15. kolu tamošnjeg šampionata...Košarkaši Fenerbahčea ubedljivo su savladali Sakarju, rezultat nakon 40 minuta je bio 89:64...Držali su se gosti u prvih 20 minuta, ali je sve bilo rešeno u trećoj četvrtini, u kojoj je Fener stekao 23 poena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.