Partizan ostaje u Evrokupu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2020, 08:52

Partizan ostaje u Evrokupu!

Košarkaši Partizana ostaju u Evrokupu i naredne sezone ponovo će tražiti svoj put do Evrolige, saopštio je danas predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Crno-beli su imali ponudu da igraju naredne sezone FIBA Ligu šampiona, ali su odlučili da ostanu u takmičenju pod okriljem Evrolige.

"Partizan je minule bio iznad nivoa Evrokupa, prerasli smo to takmičenje i organizaciono i rezultatski. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ovo je možda moja najteža odluka u životu, možda i u klupskoj istoriji. Nisam hteo sam da donosim odluke, jednoglasno su donete. Hvala FIBA i Evroligi na partnerskoj saradnji, ova odluka nije protiv jednog od njih, već u korist Partizana. Partizan je mnogo dao evropskoj košarci, igrače, trenere, sve. Tom činjenicom se ponosim", rekao je Mijailović na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN ODLUKE ZA CRNO-BELE: Da li će Partizan u Evrokup ili Ligu šampiona?!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2020

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović održaće danas od 15 sati konferenciju za medije, gde će saopštiti konačnu odluku o budućnosti kluba, da li prelazi u takmičenje pod okriljem FIBA ili ostaje pod okriljem EKA.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.