Partizan će imati navijača na tribinama Maksimira! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će imati navijača na tribinama Maksimira! (VIDEO)

Tribine u Humskoj biće verovatno prazne, ali će Partizan imati navijača u Maksimiru! To je Norvežanin Kristijan Kars, osvedočeni pristalica Rozenborga i Partizana i prijatelj Srbije i srpskog naroda!
Na meču APOEL – Ajaks, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru 2-2.
Pred dolazak u Zagreb, Kars je na društvenim mrežama objavio poruku navijačima crno-belih na srpskom jeziku i napisanu ćirilicom! Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << norveški klub sprema se da, kako piše Kars, uništi Dinamo. Norvežanin se nada da će crno-beli isto da učine sa Moldeom. Postavio je i video poruku kojom se obraća srpskoj javnosti.
Kars često na društvenim mrežama objavljuje snimke i fotografije kojima pruža podršku Partizanu, ali i Srbiji i srpskom narodu. Neskriveno se divi srpskoj istoriji i Novaku Đokoviću.

Pametnije je, ipak, da na tribinama zagrebačkog stadiona zadrži samo Rozenborgove boje. Pametnije je.


The post Partizan će imati navijača na tribinama Maksimira! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tošić zapalio društvene mreže porukom na Nathovom profilu (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Nije tajna da je Zoran Tošić najviše kumovao dolasku Bibrasa Natha u Humsku. Njih dvojica su u isto vreme nosili dres CSKA, pa iz tog perioda datira prijateljstvo Tošića sa izraelskim reprezentativcem.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,05 na igru 3+ u meču Partizan – Molde.. Natho se u utorak...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.