Partizan časti navijače!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan časti navijače!

Lep gest crno-belih.

Fudbalski klub Partizan saopštio je sinoć da će ulaz na stadion na utakmicu protiv TSC-a u Super ligi Srbije biti besplatan.

Partizan se sinoć plasirao u grupnu fazu Ligu Evropa eliminisavši Molde u baražu i odlučio je da predstojećeg vikenda časti svoje navijače.

Crno-beli će u nedelju u okviru sedmog kola domaćeg šampionata dočekati TSC, ekipu koja deli prvom mesto na tabeli sa Vojvodinom, a ulaz na taj meč će biti besplatan.

Utakmica se igra u nedelju od 20.00 u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN ČASTI NAVIJAČE Besplatno u Humsku protiv lidera Superlige

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će ulaz na stadion na utakmicu protiv TSC-a u Superligi Srbije biti besplatan. Partizan se plasirao u grupnu fazu Ligu Evrope eliminisavši Molde u baražu i odlučio je da predstojećeg vikenda časti svoje navijače.. U ponoć igraju Lanus – Kordoba, a u...

Nastavak na 011vodič.com...

PARTIZAN ČASTI GROBARE: Besplatno na derbi sa TSC

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019

Fudbalski klub Partizan je, posle ulaska u grupnu fazu Lige Evrope, odlučio da obraduje navijače, pa će ulaznice za duel 7. kola Super lige Srbije protiv TSC (nedelja, 20:00) biti besplatne.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.