Partizan je u Ligi Evrope, Miletić heroj

Izvor: RTS, 29.Avg.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan je u Ligi Evrope, Miletić heroj

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su u Norveškoj remizirali sa Moldeom 1:1. Srpski tim slavio je u Beogradu sa 2:1, pa se nakon dve sezone vraća u evropsko takmičenje.
Pobeda u Beogradu i remi u Moldeu bili su dovoljni Partizanu za bolji rezultat u dvomeču i plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Velika borba viđena je u Norveškoj, veliki broj prilika, a golovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su postignuti nakon prekida.
Nakon što se mreže nisu tresle u prvih 45 minuta, drugo poluvreme donelo je rasplet. 
Molde je poveo u 72. minutu, kada je Leke Džejms iskoristio dobar centaršut Ejkrema i odbijenu loptu. Napadač Moldea se našao na pravom mestu u pravo vreme i sproveo loptu u nebranjenu mrežu.
Partizan je potom bio prinuđen da juri rezultat, jer je u tim momentima Molde bio u situaciji koja ih vodi dalje.
Igrao se 80. minut kada je Tošić uputio oštar centaršut u šesnaesterac rivala, a tamo Miletić sjajno skače i postiže gol vredan grupne faze Lige Evrope.
Srpska ekipa redom je eliminisala Kohans Ki, Malatiju i sada Molde u kvalifikacijama za evropsko takmičenje u koje se vraća nakon dve sezone.
Ovako je protekao meč: 
20.51 – Kraj meča! Partizan se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, remijem u revanš meču sa Moldeom od 1:1.
20.46 – Žuti karton zaradio je i golman Partizana, zbog odugovlačenja prilikom izvođenja gol-auta.
20.40 – Stojković brani šut Hastada. Dobra akcija Moldea, nakon razmene pasova Hastad prolazi po desnoj strani, ali golman Partizana sjajno reaguje.
20.35 – GOOOL! Partizan dolazi do izjednačenja u 80. minutu, Miletić je strelac. Tošić je dobro izveo korner, pronašao nečuvanog Miletića u petercu rivala, a ovaj fantastičnim skokom i udarcem glavom postiže pogodak.

20.28 – GOL! Molde dolazi do gola u 72. minutu. Ejkrem je uputio oštar centaršut nakon igranja rukom Asana. Lopta nakon odbitka dolazi do Džejmsa, kojem nije bilo teško da je ubaci u gol.

20.25 – Partizan vraća kontrolu nad mečom, Natho je šutirao po zemlji sa ivice šesnaesterca, brani Kraninks.
20.23 – Nova izmena u srpskoj ekipi, Ožegović na teren ulazi umesto Sadika.
20.21 – Suma napušta teren, ali pre toga dobija žuti karton zbog prigovora. Izraelac Natho dobija priliku sa klupe.
20.16 – Već roviti Ostojić se požalio na povredu i njegov nastavak je doveden u pitanje.
20.13 – Nastavlja se bolja igra domaće ekipe. Ejkrem je uposlio Bolija, koji iz trka upućuje opasan udarac, ali je Stojković bio dobro postavljen na prvoj stativi.
20.07 – Prva ozbiljna pretnja Moldea. Loša intervencija odbrane Partizana, a potom i Sume, lopta dolazi do Eikrema, koji sa distance šutira pored gola srpske ekipe.
20.01 – Nastavljen je meč...
19.45 – Kraj prvog poluvremena, bez golova u Norveškoj. Partizan ima povoljan rezultat nakon 45 minuta. Crno-beli su bili znatno bolji u prvih 25 minuta u kojih su stvorili tri prilike, ali nisu postigli gol. Moldeu je pripao drugi deo prvog poluvremena, međutim, bez većih opasnosti po Stojkovića.
19.40 – Trojica fudbalera Partizana u 41. minutu završavaju na zemlji, Ausnes dobija žuti karton zbog starta. Nekoliko minuta ranije istom merom sankcionisan je i Foren.
19.30 – Mirniji period igre, Molde za razliku od prvog dela meča ima nešto veći posed.
19.12 – Ponovo opasnost u šesnaestercu Moldea, Zdjelar se snašao u gužvi i uputio udarac, ponovo je morao da interveniše golman domaće ekipe.
19.04 – Partizan prvi preti, Asano je prošao po desnoj strani, uputio povratni pas za Tošića, čiji udarac sa ivice šesnaesterca odbija golman Kraninks.
19.02 – Zdjelar dobija žuti karton već u drugom minutu meča, zbog faula na sredini terena.
19.00 – Počeo je meč...
18.30 – Glavni sudija meča je Francuz Rudi Buket, dok su pomoćnici njegovi sunarodnici Debar i Paceli.
18.15 – Poznati su sastavi timova:


 
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRATKO I JASNO: Vučelić o plasmanu Partizana u Ligu Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019

Crno-beli eliminisali Molde...Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić, bio je presrećan plasmanom crno-belih u grupnu fazu Lige Evrope, a odmah po završetku revanša protiv Moldea Vučelić je u kratkim crtama ocenio uspeh višestrukog šampiona Srbije i aktuelnog osvajača domaćeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

FOTO UBOD: Gol kao nacrtan

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2019, 09:05

Vole treneri kada se na terenu „nacrta“ sve ono što su prethodno uvežbavali na treninzima. Slika i prilika, skica i delo na meču Molde – Partizan. Crno-beli su gol za plasman u Ligu Evrope postigli iz akcije koja je uvežbavana danima na treningu, koja je ucrtana u trenerskom šablonu. Pričali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.