Partizan bolji od Rada za nagoveštaj izlaska iz krize

Izvor: RTS, 07.Mar.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bolji od Rada za nagoveštaj izlaska iz krize

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Rada sa 3:1, u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Crno-beli se ponovo mučili, ali zasluženo stigli do 16. pobede u šampionatu. Tošić, Zdjelar i Tavamba strelci za Partizan, Volkov sa bele tačke za Rad.
Fudbaleri Partizana zabeležili su 16. pobedu u šampionatu, postigli tri pogotka, ali i pored toga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisu oduševili igrom.

Ipak, crno-belima je pobeda nad Radom bila neophodna za izlazak iz krize, a nagoveštaj dobrog rezultata bio je pogodak Zorana Tošića u 17. minutu iz slobodnog udarca.
Partizan je imao još nekoliko prilika za gol, a najbolju je propustio levi bek Miletić, koji je, na asistenciju Saše Ilića, pogodio prečku gola Stevanovića.
Rad je izjednačio u 40. minutu. Lutovac je pobegao Ostojiću, koji ga je oborio u kaznenom prostoru, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Vladimir Volkov, bivši fudbaler crno-belih.

Partizan je napadao u drugom delu, što je donelo rezultat u 70. minutu. Saša Zdjelar dobro se snašao u šesnaestercu protivnika i postigao drugi pogodak u crno-belom dresu.
Konačan rezultat postavio je Leandre Tavamba u 89. minutu, posle još jedne asistencije Saše Ilića.
Partizan je drugi na tabeli Superlige sa 55 osvojenih bodova, 11 manje od vodeće Crvene zvezde, koja kasnije u Novom Sadu igra derbi kola protiv Vojvodine.
Rad je ostao pretposlednji na tabeli sa 18 osvojenih bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.