Partizan bolji od Rada za nagoveštaj izlaska iz krize

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Rada sa 3:1, u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Crno-beli se ponovo mučili, ali zasluženo stigli do 16. pobede u šampionatu. Tošić, Zdjelar i Tavamba strelci za Partizan, Volkov sa bele tačke za Rad.

Fudbaleri Partizana zabeležili su 16. pobedu u šampionatu, postigli tri pogotka, ali i pored toga nisu oduševili igrom.

Ipak, crno-belima je pobeda nad Radom bila neophodna za izlazak iz krize, a nagoveštaj dobrog rezultata bio je pogodak Zorana Tošića u 17. minutu iz slobodnog udarca.

Partizan je imao još nekoliko prilika za gol, a najbolju je propustio levi bek Miletić, koji je, na asistenciju Saše Ilića, pogodio prečku gola Stevanovića.

Rad je izjednačio u 40. minutu. Lutovac je pobegao Ostojiću, koji ga je oborio u kaznenom prostoru, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Vladimir Volkov, bivši fudbaler crno-belih.

Partizan je napadao u drugom delu, što je donelo rezultat u 70. minutu. Saša Zdjelar dobro se snašao u šesnaestercu protivnika i postigao drugi pogodak u crno-belom dresu.

Konačan rezultat postavio je Leandre Tavamba u 89. minutu, posle još jedne asistencije Saše Ilića.

Partizan je drugi na tabeli Superlige sa 55 osvojenih bodova, 11 manje od vodeće Crvene zvezde, koja kasnije u Novom Sadu igra derbi kola protiv Vojvodine.

Rad je ostao pretposlednji na tabeli sa 18 osvojenih bodova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара