Partizan bolji od Javora u Ivanjici

Izvor: RTS, 10.Avg.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bolji od Javora u Ivanjici

Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici ekipu Javora sa 2:0 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije i stigli do prve pobede u sezoni.
Golove za Partizan postigli su Miroslav Radović u 13. minutu i Nemanja Mihajlović u 71. minutu iz jedanaesterca.Izabranici Marka Nikolića su kontorlisali utakmicu, imali su veći posed lopte i više šansi i, za razliku od prethodnih utakmica, u Ivanjici su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i iskoristili dve.
Prednost Partizanu doneo je Radović u 13. minutu. Nemanja Miletić je centrirao sa leve strane, Valeri Božinov je samo nekoliko metara pogodio prečku, ali je na odbijenu loptu natrčao Radović i smestio je u gol Javora.
U prvih 45 minuta Javor je dve najbolje prilike imao preko Husnidina Gafurova, ali je njegov prvi udarac izblokirao Nemanja Miletić, a drugi je odbranio Bojan Šaranov.
Crno-beli su u 57. minutu mogli da dupliraju prednost, ali je Miletić, posle asistencije Mihajkovića, pogodio stativu iskosa sa leve strane.
Nakon toga je usledio mirniji period utakmice, nije bilo velikih uzbudjenja sve do 69. minuta kada je Miloš Karišik Miletića, a sudija pokazao na penal. Dva minuta kasnije siguran izvodjan jedanaesterca bio je Mihajlović.
U finišu utakmice obe ekipe su mogle do gola, ali su i Darko Bjedov i Gregor Balažic umesto mreže zatresli prečku.
Partizan u narednom kolu dočekuje Čukarički, dok Javor ide u goste Vojvodini.
Rezultati i strelci 4. kola Superlige:Javor - Partizan 0:2 (Radović 13, Mihajlović 71. penal).
Spartak - Novi Pazar 2:5 (Jocić 26, Krmar 57 - Travančić 8, 13, Dimitrijević 22, Kunić 74, Alivodic 90+2).
Borac - Radnički Niš 0:0.
Čukarički - Bačka 1:0 (Radonjić 48)
Metalac - Mladost 2:0 (Rovčanin 62, Krznarić 68. autogol)
Napredak - Vojvodina 0:0.
Rad - Radnik 1:0 (Mladenović 7).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Prve pobede Čukaričkog i Rada

Izvor: B92, 10.Avg.2016

Fudbaleri Čukaričkog i Rada upisali su prve pobede u novoj sezoni Super lige Srbije, pošto su u četvrtom kolu pobedili Bačku, odnosno Radnik...Prvu pobedu Čukaričkom, posle dva poraza i remija, doneo je Nemanja Radonjić golom u 48. minutu...Ekipa s Banovog brda sada ima četiri boda, a Bačka...

Nastavak na B92...

Fudbal: Super liga Srbije, V kolo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Avg.2016, 00:27

Posle vanrednog kola, 13. i 14. avgusta na programu je V kolo fudbalske Super lige Srbije. U Beogradu će se igrati dve utakmice. Posle dva nerešena rezultata i dva poraza, Partizan je konačno pobedio u ovoj sezoni i to Javor u gostima sa 2:0. Crno-beli sa novim trenerom Markom Nikolićem dočekuju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.