Nikolić sa novom formacijom u Ivanjici? (18.30) (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa novom formacijom u Ivanjici? (18.30) (foto)

Drugu utakmicu u svom drugom mandatu na klupi Partizana Marko Nikolić će iskoristiti za promenu formacije pa tako u Ivanjici treba očekivati "Parni Valjak" sa dva klasična napadača.

Fudbaleri Partizana večeras od 18.30 gostuju ivanjičkom Javor Matisu u okviru četvrtog kola domaćeg šampionata što će biti nova šansa da crno-beli upišu prvu pobedu u novoj sezoni.

Pet takmičarskih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odigrao je vicešampion Srbije od početka nove sezone ali nijednu nije dobio, a pritom je postigao samo dva gola zbog čega je posle poraza od Napretka i trener Ivan Tomić odlučio da se povuče.

Povratnik na klupu Partizana Marko Nikolić debitovao je porazom do Vojvodine posle čega je javno govorio o teškoj situaciji u kojoj se ekipa nalazi i bolnim rezovima koji će uskoro uslediti.

Večerašnju utakmicu u Ivanjici crno-beli dočekuju u lošoj atmosferi ali i bez četvorice igrača koji nisu u konkurenciji za tim a to su Nemanja Stevanović, Sedrik Gogua, Marko Janković i Lenardo.

Zbog svega navedenog Marko Nikolić bi večerašnji meč trebalo da počne u izmenjenoj formaciji u kojoj bi Bugarinu Valeriju Božinovu u napadu društvo pravio Nikola Đurđić!

Bivši fudbaler Augzburga je po dolasku u Humsku poručio da mu najviše odgovara kada u špicu ima društvo još jednog napadača jer je tada najroduktivniji, a prethodne utakmice su pokazale da i Valeri Božinov daje mnogo više ako ne mora sam da se bori protiv kompletne odbrane suparničke ekipe.

Očekuje se da Miroslav Radović danas deluje uz desnu aut liniju što predstavlja nastavak "traganja" za pozicijom na kojoj će Partizanova "desetka" dati najviše, a jedna prinudna promena će biti obavljena i u zadnjoj liniji.

Mladi Nikola Milineković će zauzeti mesto u startnoj postavi umesto povređenog Gogue pa ćemo tako u štoperskom tandemu gledati Slovenca Gregora Balažica i popularnog Blekija koji je u duelima sa Zaglebjem pokazao zavidan potencijal.

Kapiten Darko Brašanac i Everton činiće centralni deo veznog reda, dok će Nemanja Mihajlović zauzeti poziciju kraj leve aut linije u centralnom delu terena.

Grafika: sportske.net

Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Javor Matisa i Partizana počinje u 18.30 uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena Sport.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bomba" Valerija Božinova, pa gol Miroslava Radovića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016

Pogledajte udarac Valerija Božinova sa samog starta meča Javora i Partizana, a zatim i gol Miroslava Radovića u 13. minutu...Partizan gostuje Javoru u okviru četvrtog kola domaćeg šampionata, a već nakon nekoliko minuta stigli su do prve prilike...Bio je to udarac Valerija Božinova koji je opalio...

Nastavak na Sportske.net...

Do juče u Voši, od danas u Genku!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016, 00:09

Doskorašnji levi bek Vojvodine Bojan Nastić (22) danas je potpisao ugovor sa belgijskim Genkom...Još jedan fudbaler koji je do skoro nosio crveno-beli dres Vojvodine karijeru će nastaviti u jednom zapadnoevropskom klubu...Nakon što mu je prošle sezone istekao ugovor sa Vošom, Bojan Nastić je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.