Partizan bez najboljeg na Tofaš!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez najboljeg na Tofaš!

JEdan od najboljih igrača Partizana na startu nove sezone je bez ikakve sumnje Rašon Tomas. Upravo je on i najveći problem za trenera Andreu Trinkijerija pošto neće moći da računa na njega.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Tomas se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << našao u sastavu crno-belih za meč drugog kola Evrokupa kada je Partizan dočekao Tofaš u Areni.
Tomas je dobio udarac još protiv Venecije. U Laktašima takođe nije igrao, a izgleda da je povreda nešto komplikovanije prirode nego što se prvobitno mislilo.
Članak Partizan bez najboljeg na Tofaš! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Partizan bez najboljeg na Tofaš! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen trener Milana, prvi kandidat bivši strateg Intera

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Fudbalski klub Milan otpustio je trenera Marka Đampaola zbog loših rezultata. Đampaolo je u junu na klupi “roso-nera” zamenio Đenara Gatuza. Milan je pretrpeo četiri poraza u prvih sedam prvenstvenih utakmica, ekipa je igrala loše, a trener nije imao ni podršku navijača.. Kladionica MaxBet...

Nastavak na 011vodič.com...

Zagorac: Svako od nas zna svoju ulogu

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Najbolji pojedinac u pobedi Partizana nad Tofašom bio je bez ikakve sumnje Rade Zagorac. Krilni igrač crno-belih ubacio je 26 poena i tako doneo drugi trijumf klubu iz Humske u ovosezonskom Evrokupu.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.