Zagorac: Svako od nas zna svoju ulogu

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac: Svako od nas zna svoju ulogu

Najbolji pojedinac u pobedi Partizana nad Tofašom bio je bez ikakve sumnje Rade Zagorac. Krilni igrač crno-belih ubacio je 26 poena i tako doneo drugi trijumf klubu iz Humske u ovosezonskom Evrokupu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Nije bilo lako crno-belima. Posebno u prvom poluvremenu kada je gost iz Turske rešetao iz svih pozicija.
Vrlo živopisna utakmica. Ta neka velika amplituda koja je bila prisutna je normalna za ovu fazu sezone. Prilično su se uloge iskristalisale iako je rana faza sezone, to je jedno bogatstvo ovog tima. Svaki igrač u sistemu zna svoju ulogu, svako je vrlo nesebičan i spreman da se pokaže najbolje moguće u svojoj ulozi. Te stvari na nekom dužem štapu mogu da donesu dobre stvari – rekao je Zagorac posle meča.
Duel u Areni propratilo je oko 10.000 navijača.
– Sjajna atmosfera. Moram da kažem da mi je bila nepoznanica kako će da izgleda. Pomogli su nam dosta. Kada se publika bude sjedinila sa timom dešavaće se tokom sezone. Dali su nam veliki zamajac.
Pohvalio je Zagorac sve saigrače, a posebno Korija Voldena i Novicu Veličkovića.
– Super sam se osećao. Dobro se osećam od početka sezone. Ekipa prepoznaje kada nekoga dobro ide. To je kvalitet koji takođe hoću da istaknem. Kori je razigrao ekipu kada je bilo važno. Kapa dole Novici. Neću da idem sada redom, svi smo imali svoje momente. U ovom trenutku sezone možemo da se izdignemo u bilo kojoj situaciji. Oni su pogađali nenormalno, ali smo se bodrili, nismo se predavali i na kraju se pokazalo da ne mogu da izdrže u takvom ritmu punih 40 minuta.
Gosti iz Turske su u jednom momentu na početku druge četvrtine imali 14 poena prednosti.
– Čim su krenuli da promašuju, sigurnost mentalna je opala. Mi smo žargonski rečeno krenuli da meljemo i na kraju smo slavili 13 razlike.
Za kraj krilni igrač crno-belih se osvrnuo na kompletan početak sezone u kojem su upisane sve tri pobede.
– Trener je od početka sa nama. Uspostavio je sistem koji svi poštujemo. Pronašao je svakome dobru rolu. Igralči u tim svojim ulogama moraju da budu svesni svojih kvaliteta i da ne iskaču previše. Mi to imamo.

The post Zagorac: Svako od nas zna svoju ulogu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji srpski skijaš teško povređen, helikopterom prebačen u bolnicu

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević teško je povređen tokom treninga u Švajcarskoj. On je pao vozeći spust u skijaškom centru Sas Fi, prenosi RTS pozivajući se na Skijaški savez Srbije.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.