Partizan - Šturm Grac 2:1 (kraj) (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 04.Feb.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Šturm Grac 2:1 (kraj) (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pokušaće da protiv prvog rivala iz Zapadne Evrope, na pripremama u Turskoj stignu do prve pobede. Očekuje se da trener šampiona Srbije protiv Šturma ukaže šansu svim igračima osim Zvonimira Vukića, koji će debi u svom trećem dolasku u Partizan imati protiv Slavije iz Sofije.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Tejgov prvenac, Šturm izjednačio na 1:1

Izvor: Blic, 04.Feb.2011

Fudbaleri Partizana igraju protiv Šturma treću pripremnu utakmicu u Antaliji i traže prvu pobedu nakon remija sa Dinamom iz Bukurešta (0:0) i Torontom (1:1). Trenutni rezultat je 1:1...Trener Aleksandar Stanojević se odlučio za sledeći sastav u prvom poluvremenu: Stojković, Savić, Krstajić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.