Tejgov prvenac, Šturm izjednačio na 1:1

Izvor: Blic, 04.Feb.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejgov prvenac, Šturm izjednačio na 1:1

Fudbaleri Partizana igraju protiv Šturma treću pripremnu utakmicu u Antaliji i traže prvu pobedu nakon remija sa Dinamom iz Bukurešta (0:0) i Torontom (1:1). Trenutni rezultat je 1:1.

Trener Aleksandar Stanojević se odlučio za sledeći sastav u prvom poluvremenu: Stojković, Savić, Krstajić, Lazevski, Rosi, Petrović, Medo, Babović, Saša Ilić, Tejgo, Iliev.

Utakmica nije počela tempom kakav priželjkuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mladi stručnjak crno-belih, ali je stvari razmrdao novi napadač ekipe Prins Tejgo koji se već posle 62 minuta nastupa za Partizan upisao u strelce.

Reprezentativac Gane se u 17. minutu, posle kornera Stefana Babovića, najbolje snašao u kaznenom prostoru i poslao loptu u mrežu austrijske ekipe.

Crno-beli su posle vodećeg gola zaigrali bolje i počeli su da diktiraju tempo, ali su popustili u 39. minutu kada je Marvin postigao izjednačujući pogodak. Stojković je vadio loptu iz mreže samo 60-ak sekundi nakon što je Tejgo na drugoj strani terena mogao da upiše i asistenciju. Ipak, na njegov centaršut nije najbolje reagovao Ivica Iliev.

Stanojević je na početku drugog dela napravio sedam izmena. Ušli su Radiša Ilić, Stevanović (umesto Rosija), Jovanović (umesto Savića), Kizito (umesto Lazevskog), Petrović (umesto Tomića), Kuško (umesto Tejga) i Adija (umesto Ilijeva).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.