Partizan - Šta se desilo sa Mekaduom?

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Šta se desilo sa Mekaduom?

Umesto njegovog velikog doprinosa, Partizan sinoć praktično ostao sa još jednim igračem manje.

Na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, trener Partizana Andrea Trinkijeri nije mogao da računa na povređene Nemanju Gordića i Redžija Redinga, pod upitnikom je bio i Stefan Birčević posle četvrtfinalnog meča sa Borcem, ali on se oporavio i pomogao je svojim saigračima u ključnim utakmicama protiv FMP-a i Crvene zvezde.

Ono što je tokom sinoćnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finala protiv Crvene zvezde bilo upadljivo jeste i da se Trinkijeri iznenada odrekao usluga i Džejmsa Mekadua.

Amerikanac je tokom prvog poluvremena ušao sa klupe, na terenu je proveo samo jedan minut i za to vreme upisao jedan skok, ali je i svojim greškama upropastio dva obećavajuća napada crno-belih, koji su tada propustili priliku da uvećaju svoju rezultatsku prednost.

Očigledno, trener mu ove greške nije oprostio, pa Mekadua do kraja meča, a igralo se i dodatnih pet minuta, nismo više videli u igri, iako je veći broj igrača bio opterećen sa po četiri lične greške u drugom poluvremenu.

Trinkijeri se do kraja oslonio na svoje preostale adute i to mu se na kraju isplatilo, pa je Partizan posle velikog preokreta osvojio ''Žućkovu levicu''.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hit na društvenim mrežama, posle finala svi odjednom pričaju o Jagodić-Kuridži! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020

Ovo je razlog, da li ste primetili tokom TV prenosa?..Ne stišavaju se reakcije posle sinoćnjeg dramatičnog finala Kupa Radivoja Koraća, a detalj o kojem se sve više priča i piše na društvenim mrežama, jeste snimak sa Zvezdinog tajm-auta...Košarkaš Crvene zvezde Marko Jagodić-Kuridža je u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.