Hit na društvenim mrežama, posle finala svi odjednom pričaju o Jagodić-Kuridži! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit na društvenim mrežama, posle finala svi odjednom pričaju o Jagodić-Kuridži! (video)

Ovo je razlog, da li ste primetili tokom TV prenosa?

Ne stišavaju se reakcije posle sinoćnjeg dramatičnog finala Kupa Radivoja Koraća, a detalj o kojem se sve više priča i piše na društvenim mrežama, jeste snimak sa Zvezdinog tajm-auta.

Košarkaš Crvene zvezde Marko Jagodić-Kuridža je u glavnoj ulozi, jer se na snimku čuje kako na pitanje ''ko je najbolji'', odgovara: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Primorska!''

Znate već da je on u toku sezone prešao iz Primorske u Crvenu zvezdu, pa izgleda da još uvek nije zaboravio neke stare navike iz svog bivšeg kluba.

A na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća najbolji je bio Partizan, koji je sinoć u veoma uzbudljivom finalu savladao Crvenu zvezdu sa 85:84.

-

-

Ko je najbolji?

Kuridza: PRIMORSKA! 😆 pic.twitter.com/ALdQUAPyVp

— Lucifer Morning​★ (@Lazy_Luzifer) February 17, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.