Partizan - Sjajne vesti za Miloševića, ne jedna, nego tri!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Sjajne vesti za Miloševića, ne jedna, nego tri!

Vreme je za najjači Partizan ove sezone?

Fudbaleri Partizana rezultatski uspešno su startovali u prolećnom delu sezone, savladali su Radnik u Humskoj sa 3:0, ali trener Savo Milošević nije bio zadovoljan igrom svog tima.

Osim toga, nije mogao ni da računa na sve igrače, jer su meč zbog povreda propustili Saša Zdjelar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Lazar Marković, a tokom utakmice na povredu se požalio i Takuma Asano.

Danas, međutim, iz Partizana stižu odlične vesti kada su u pitanju sva trojica pomenutih igrača.

''Telegraf'' prenosi da su se i Zdjelar, i Marković, i Asano vratili treninzima sa ekipom, pa je jasno da ni povreda japanskog internacionalca nije bila ozbiljnije prirode.

Dakle, ako ne bude nekih drugih problema, trener Partizana Savo Milošević će konačno u prvenstvu moći da računa na sve najjače adute.

Prvi naredni rival crno-belima je ekipa TSC-a, a meč je zakazan za 22. februar od 16 časova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.