Partizan: Pamtimo samo kraj godine! Neka Leonardo, Đurđević i Milenković i dalje budu glavni

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Pamtimo samo kraj godine! Neka Leonardo, Đurđević i Milenković i dalje budu glavni

„Rezultatski, ovo je za nas bila godina za zaborav“, poručio predsednik crno-belih Milorad Vučelić

Predsednik Partizana Milorad Vučelić ocenio je danas da je ova godina rezultatski za zaborav, ali da ga raduje način na koji je završena i da se nada kako će 2017. proteći na isti način.

"Svi znate kako nam je ova godina bila turbulentna, ali kraj godine bio je uspešan na terenu i to je ono što hoću iz nje da zapamtim. Uveren sam da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tako nastaviti i da će i dalje glavni akteri vesti iz Partizana biti fudbaleri, kao sto su u poslednje vreme bili Leonardo, Ðurđević, Milenković i ostali", rekao je Vučelić novinarima posle promocije kalendara za 2017. godinu.

Prema njegovim rečima, ne sme se zaboraviti osvojeni Kup Srbije, ali to nije dovoljno.

"Rezultatski za nas je ovo godina za zaborav, iako ne treba zaboraviti Kup Srbije. Prvenstvo je draže i važnije. I neulazak u Ligu UEFA. To su stvari za zaborav", poručio je Vučelić.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.