Vučelić: Partizan bez krupnih primedbi na regularnost prvenstva

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: "Partizan bez krupnih primedbi na regularnost prvenstva"

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić govorio je u petak o aktuelnostima vezanim za crno-bele i tom prilikom istakao da u Humskoj nemaju krupnih primedbi na regularnost domaćeg šampionata.

Fudbalski klub Partizan u petak je upriličio koktel na kojem je promovisan kalendar za 2017. godinu, a tom prilikom novinarima se obratio i prvi čovek crno-belih Milorad Vučelić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Govoreći o rezultatima u godini na izmaku Vučelić je apostrofirao neuspehe u prvenstvu i Evropi, ali je podvukao da trofej osvojen u Kupu ne bi smeo da bude zaboravljen.

"Godina za zaborav, ali ne bi trebalo smetnuti sa uma Kup Srbije. Kod mene ne gubi na značaju to takmičenje. Izgubljena titula i Evropa su svakako za zaborav" kazao je Vučelić a prenose "Novosti".

Veliku prašinu prethodnih dana podigao je "tvit" predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnot" Mirka Poledice koji ste mogli da pročitate OVDE!

"Nemamo krupnije primedbe kada je u pitanju samo takmičenje, a sve drugo spada u domen polupolitike. A šala tog tipa kao što je Poledicina na račun prvenstva isijava mnogo loših stvari. Ne kažem da ne treba o problemima pisati, nego izvući i neke pozitivne stvari" rekao je na tu temu Vučelić.

Partizan je jesenji deo sezone završio kao drugoplasirana ekipa na tabeli sa šest bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, a u prvoj utakmici nastavka šampionata igraće protiv Rada na Banjici.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.