Partizan - Odložena utakmica, ali ne i akcija!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Odložena utakmica, ali ne i akcija!

''Nema predaje, budi human i bori se!'', poručuju iz Humske.

Ranije danas preneli smo potvrdu iz Superlige da je utakmica Partizan - Napredak koja je trebalo da bude odigrana u nedelju odložena da bi se crno-beli što bolje pripremili za revanš protiv Videotona.

Nešto kasnije, klub iz Humske je objavio saopštenje kojim je potvrdio i da odlaganje utakmice NE ZNAČI i odlaganje najavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << humanitarne akcije dobrovoljnog davanja krvi.

''S obzirom na alarmantnost situacije sa zalihama krvi, FK Partizan neće odložiti najavljenu akciju uprkos pomeranju termina susreta sa kruševačkim Napretkom.

Akcija će se održati u restoranu stadiona u Humskoj, ispod istočne tribine, u nedelju 20.08. u periodu od 10.00 do 15.00 časova.

Svi dobrovoljni davaoci koji tog dana dođu i daju krv, dobiće predviđenu kartu za najavljenu utakmicu, koja će važiti za isti meč u novom terminu, kao i poklon sa znakom FK Partizan.

Molimo vas da kao crno-bela porodica ozbiljno shvatimo apel Instituta za transfuziju krvi Srbije i dođemo u što većem broju kako bismo pomogli sugrađanima kojima je krv potrebna. Ne dozvolimo da se odlažu operacije životno ugroženim pacijentima, deci, bebama….

Nema predaje, budi human i bori se!

Tvoj Partizan!'', poručuju iz Humske.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.