Partizan - Mačva: Isključen Urošević, 0:0 (FOTO/VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Mačva: Isključen Urošević, 0:0 (FOTO/VIDEO)

U 21. kolu Superlige Srbije sastaju se Partizan i Mačva. Ali, teren u Humskoj se zabeleo...

Partizan i Mačva bi utakmicom na stadionu u Humskoj ulici  trebalo da otvore poslednje kolo u ovoj polusezoni.

Međutim, zbog snega koji je napadao, a i dalje pada uslovi sa igru su vrlo teški. Bilo je pitanje da li će se igrati. Igra se.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ HUMSKE

POGLEDAJTE SNIMAK SA STADIONA

Izvor: MONDO
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
OVAKO IZGLEDA TEREN

Izvor: MONDO

Inače, trener Partizana Zoran Mirković je u najavi utakmice rekao da ne može da računa na Marka Jankovića, koga očekuje operacija u Nemačkoj.

Partizan je treći na tabeli sa 43 boda, dok se Mačva nalazi na 10. mestu i ima 21 osvojen bod.

Foto: MN Press

Stadion: Partizana. Sudija: Aleksandar Živković (Niš).

PARTIZAN: Kljajić, Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić, Nikolić, Rikardo.

MAČVA: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jeftić, Marić, Babić, Marković, Šušnjar, Gemović, Milosavljević.

IZ MINUTA...

Kraj prvog poluvremena!

45' Za samo nekoliko minuta Slobodan Urošević je dobio dva žuta kartona i moraće drugo poluvreme da igra brojčano slabiji.

43' U poslednjem trenutku fudbaler Mačve interveniše ispred Nemanje R. Miletića i izbija loptu u korner. Loptu mu je uputio Pantić.

38' Najbolja šansa za Partizan. Rikardo je poslao povratni pas prema Pantiću, sve se dešavalo na bočnoj linij kaznenog prostora,  na levoj strani, vezni fudbaler je upustio nezgodan udarac, ali je Puletić uz pomoć prečke sačuvao gol Mačve.

30' Danilo Pantić, jedan od dvojice partizanovaca iz idealnih 11 Superlige (drugi je Nemanja R. Miletić), imao je priliku, njegov šut je blokiran, tako da je to bio samo korner za domaćina.

19' Već u 19. minutu sudija Živković traži da se opet očiste linije. Sneg pada sve jače...

15' Zapretili su i gosti. Bila je to dobra situacija za njih ispred gola Filipa Kljajić, koji je na kraju samo pokupio loptu nakon udarca Ivića. Fudbaler Mačve se "lažnjakom" oslobodio igrača u bloku, ali je sa ‚14-15 metara po sredini mlako šutirao, tako da čuvar mreže Partizanovog gola nije ima ozbiljan problem. Moglo je da bude vrlo opasno po crno-bele.

7' Prvi konkretan udarac ka golu Mačve uputio je Goran Zakarić. Puletić je bio siguran. Bio je to šut sa 20 i više metara, ali je golman Mačve sigurno uhvatio loptu.

5' Očišćene su linije terena, obeležene stative i prečke... Nema prilika u prvih pet minuta.

- Počeo je meč.

17.56 - I reporter Arene sport kaže da će se utakmica igrati. Stariji navijači Partizana sigurno u lepom sećanju pamte 24. decembar 1985. godine, kada je "parni valjak" po mećavi i snegu do kolena ugostio splitski Hajduk i pobedio ga 4:1. Tada je na tribinama stadiona "JNA" bilo preko 10.000 navijača. Večeras nekoliko stotina.. Nešto mlađi se sećaju mećave i 2:2 protiv Dnjepra.

17.42 - Poslednja informacija iz Humske je da će se utakmica "igrati 99 odsto"!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mirković: Dobro ću razmisliti šta ću dalje

Izvor: B92, 14.Dec.2018

Zoran Mirković, trener Partizana, očekivano nije bio zadovoljan što su crno-beli odigrali nerešeno protiv Mačve u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige..."Nisam zadovoljan rezultatom. Igrali smo koliko je teren dozvoljavao, dobili smo crveni karton.. Vrlo teško je doći do gola po ovakvom terenu",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.