Mirković: Dobro ću razmisliti šta ću dalje

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Dobro ću razmisliti šta ću dalje

Zoran Mirković, trener Partizana, očekivano nije bio zadovoljan što su crno-beli odigrali nerešeno protiv Mačve u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Igrali smo koliko je teren dozvoljavao, dobili smo crveni karton... Vrlo teško je doći do gola po ovakvom terenu", rekao je Mirković za TV Arena sport.

On je potom dodao i zanimljivu rečenicu:

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ja se teško snalazim u ovim vremenima, a kamoli u ovakvim vremenskim uslovima. Tako da ću dobro razmisliti šta ću dalje", ostao je zagonetan Mirković.

Fudbaleri Partizana odigrali su 0:0 sa Mačvom u 21. kolu Superlige Srbije.

"Kada smo krenuli, nismo se nadali da će se ovako završiti i da će biti ovoliko snega. Na početku je još i bilo nekih uslova, ali teren je na kraju bio nemoguć za igru", kazao je Mirković, koji je na pitanje o pojačanjima u zimskom prelaznom roku rekao: "Nećemo sada o tome".

Fudbalerima Partizana i Mačve sada predstoji pauza i nastavak Superlige, koji je projektovan za februar naredne godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BATA MIRKOVIĆ ZAGONETAN POSLE REMIJA SA MAČVOM: Ne snalazim se... Videću šta ću dalje

Izvor: Kurir, 14.Dec.2018

Trener Partizana Zoran Mirković bio je ljut posle remija njegovog tima sa Mačvom u Humskoj (0:0) u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.