Partizan - Kvartet za budućnost!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Kvartet za budućnost!

Aktuelni šampion Srbije u petak je potpisao ugovore sa četvoricom dvadesetogodišnjaka koji dolaze iz omladinskog pogona i predstavljaju budućnost Partizana.

Šampion Srbije Partizan potpisao je danas profesionalne ugovore sa četvoricom mladih fudbalera koji su do sada bili stipendisti Teleoptika.

Uroš Damnjanović, Miloš Perišić, Jovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čađenović i Stefan Grbović rođeni su 1995. godine, a svoj četvorici ovo su prvi profesionalni ugovori.

Uroš Damnjanović je u mlađim kategorijama igrao za Rad pre nego što je postao stipendista Teleoptika. On igra na poziciji polušpica.

Miloš Perišić je štoper koji je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana pre nego što je prešao u Teleoptik.

Jovan Čađenović igra zadnjeg veznog, a Stefan Grbović desnog beka.

Sva četvorica su nakon potpisivanja profesionalnih ugovora imala predstavljanje na stadionu u Humskoj čime su zvanično postali kandidati za prvi tim Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan potpisao prve profesionalne ugovore

Izvor: Akter, 10.Jul.2015

Šampion Srbije Partizan potpisao je danas profesionalne ugovore sa četvoricom mladih fudbalera koji su do sada bili stipendisti Teleoptika..Uroš Damnjanović, Miloš Perišić, Jovan Čađenović i Stefan Grbović rođeni su 1995. godine, a svoj četvorici ovo su prvi profesionalni ugovori...Damnjanović...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.