Partizan - Đukić skratio spisak, oni putuju na Kipar

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Đukić skratio spisak, oni putuju na Kipar

I dalje je na tom spisku veliki broj igrača, ali nekoliko igrača nije uspelo da se u dosadašnjem toku priprema nametne treneru Đukiću.

Podsetimo, na prozivci 12. januara u Humskoj, Đukićev spisak je imao 33 imena, a danas u 14 časova na Kipar će otputovati 31 fudbaler, među njima i četvorica golmana.

Kada su u pitanju promene, znate da je u međuvremenu Everton Luiz otišao u SPAL, Dušan Vlahović se sprema za Firencu, a igrači koji nisu uspeli da zadovolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kriterijume šefa struke Partizana su Veljko Birmančević i Filip Jović.

Takođe, ovih dana su ekipi priključena i dvojica novih igrača - Đorđe Ivanović i Juri Vakulko, pa tako dolazmo do broja od 31 igrača i Đukićev spisak za Kipar izgleda ovako:

Golmani: Stojković, Jovičić, Stevanović, Trnić

Odbrana: Vulićević, N. R. Miletić, Cucin, Ostojić, Bošnjak, Marković, Mitrović, N. G. Miletić, Antonov, Urošević

Vezisti: Tošić, Janković, S. Jovanović, Kosović, Nišić, Jevtović, Radin, Ilić, Suma, Pantić, Đerlek, Ivanović, Vakulko

Napadači: Tavamba, Ožegović, Đ. Jovanović i Đilas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.