Partizan DVA meča bez publike!

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan DVA meča bez publike!

Evropska fudbalska unija kaznila je crno-bele zbog ponašanja navijača na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Fudbaleri Partizana dočekaće Videoton 17. avgusta na praznom stadionu u Humskoj ulici, a bez prisustva publike će igrati i prvi meč kod kuće u grupnoj fazi Lige Evrope - ako eliminišu Mađare - ili prvi meč kvalifikacija leta 2018.

Uz to će u kasu UEFA morati da uplate 130.000 evra.

Ove nedelje su srpski mediji najavili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će Partizan biti kažnjen jednom utakmicom na "zaključanom" stadionu i sa 100.000 evra zbog političkih poruka na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv podgoričke Budućnosti.

Ovom kaznom obuhvaćeni su i incidenti tokom duela sa Olimpijakosom (bacanje petarde pored protivničkog igrača i zasipanje gostiju tvrdim predmetima prilikom odlaska u svlačionicu, kako na poluvremenu, tako i na kraju).

Prostom matematičkom operacijom, može se zaključiti da je to donelo klubu još jednu utakmicu pred praznim tribinama i globu od 30.000 evra.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi Tanjugu je najaviopodnošenje žalbe.

"Imamo pravo na žalbu i uložićemo je, jer smatramo da smo prestrogo kažnjeni. Verujem da će biti ublažena", rekao je Vazura.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evropska Unija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.