Partizan - ČUDESNI Saša Ilić!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - ČUDESNI Saša Ilić!

I u Humskoj su u neverici...

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za drugi deo sezone, istovremeno angažovali i prvo pojačanje, Slobodana Uroševića iz kruševačkog Napretka, ali prve dane zimskih  testova obeležio je - kapiten Saša Ilić.

Fudbaler koji iz godine u godinu pomera granice u Humskoj, a 30. decembra je proslavio jubilarni, 40. rođendan, izgleda da i dalje ne razmišlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o okončanju karijere, a posle najnovijih informacija iz Partizana, možda nema ni razloga za to.

Naime, kako prenosi ''Sportski žurnal'', Partizanov klupski lekar dr Ilija Rosić oduševljen je Ilićevim rezultatima koje su pokazali testovi obavljeni na početku priprema.

A dokaz da za Ilića godine ne znače ništa, jeste i podatak da su mu najnoviji rezultati još bolji od prošlogodišnjih!

''Godine su godine, ali kod Saše... Svaka čast i Iliću, ali i ostalim igračima na dobrim rezultatima'', istakao je Rosić.

Dakle, trenera Partizana su posle zimskog odmora sačekale odlične vesti. Sad je na njemu i njegovim izabranicima da ih na proleće učini još boljim.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.