Partizan: Biseri rasuti u šest zemalja

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Biseri rasuti u šest zemalja

Nekada je doktrina jugoslovenskog vaterpola bila da igrači sa angažmanom u inostranstvu ne mogu da budu kandidati za reprezentaciju. Posle ukidanja sankcija i promene ekonomske moći doktrina je promenjena pa je u jednom trenutku početkom ovog veka veći broj igrača bio u Italiji nego u Srbiji i Crnoj Gori.

Naredne sezona će biti specifična jer će selektor Dejan Udovičić biti prinuđen da prati prvenstva više nego ikad . Italija je dočekala Prlainovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << , Pijetlovića, Avramovića, od ranije su tu Filipović i Nikić Grčka čeka za vikend Rađena, Mađarska je udomila Gocića, tu ostaje i Branislav Mitrović, Hrvatska se nada da zadrži Udovičića, Crna Gora Petkovića
U Srbiji, bar u ovom trenutku ostaju Soro,S. Mitrović, G.Pijetlović, Aleksić, Vapenski i Ćuk.
Možda se do kraja nešto i promeni ali ostaje suština da Srbija uoči svetskog prvenstva u Šangaju ima reprezentativce koji igraju u prvenstvima šest zemalja. 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.