Papapetru o Partizanu i duelu sa Srbijom

Izvor: B92, 07.Avg.2022, 12:37

Papapetru o Partizanu i duelu sa Srbijom

Novo pojačanje Partizana i košarkaš reprezentacije Grčke Janis Papapetru govorio je o narednom poglavlju u svojoj karijeri.

Janis Papapetru je nedavno napustio Panatinaikos i preselio se u redove beogradskog Partizana.

On se trenutno nalazi na pripremama grčke reprezentacije, koju pre Evrobasketa čeka i duel sa Srbijom na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << startu druge faze kvalifikacija za Mundobasket.

"Svako ko samo gleda na krajnji cilj i razmišlja samo o medalje, a ne o pređenom putu i pripremama, obično ne ostvari taj cilj. Kada je u pitanju ova ekipa, moramo da budemo spremni da radimo, da funkionišemo kao tim i samo tako ćemo doći do rezultata", rekao je Papapetru.

O Partizanu rekao je:

"Novo poglavlje u karijeri. Sledeće sezona će biti drugačija, želim sebe da testiram, da vidim kako ću izgledati. Biće odličan izazov", kaže grčki košarkaš.

Prokomentarisao je i svoju buduću ulogu u timu Željka Obradovića, ali i Dimitrisa Itudisa, novog selektora Grčke.

"Ne razmišljam na taj način. Kada god kročim na teren, želim da pronađem na čin da pomognem ekipi. Samo o tome razmišljam, a ne o nekoj velikoj ulozi", rekao je Papapetru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.