Papapetru napušta Partizan i vraća se u Panatinaikos?

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 23:30

Papapetru napušta Partizan i vraća se u Panatinaikos?

Grčki košarkaš Janis Papapetru mogao bi uskoro da se vrati u Panatinaikos.

Janis Papapetru je letos napustio Panatinaikos i kao bivši kapiten odlučio da pređe u beogradski Partizan da tamo nastavi karijeru.

Timski gledano, ima odličnu sezonu, crno-beli su prvoplasirani tim ABA lige i kolo pre kraja regularnog dela Evrolige obezbedili plasman u Top 8.

On u Evroligi prosečno ima 5 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2,5 skokova i 0,9 asistencija za 32 utakmice koliko je odigrao u crno-belom dresu.

Kako prenose grčki mediji, Papapetru bi ovoga leta mogao da se vrati u Panatinaikos.

Sport Apex tvrdi i to da je čitava sezona Panatinaikosa u rasulu upravo zbog činjenice da nisu zadržali svog najboljeg igrača i vođu tima, koji je odlučio da se po prvi put okuša van svoje domovine, te mu ta promena i nije odgovarala.

Pričalo se i da će PAO za narednu sezonu dovesti Pabla Lasa ili Ergina Atamana na mesto trenera, a spekulisalo se da će od igrača "juriti" Luku Vildosu i Matijasa Lesora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.