Panatinaikos kopira Partizan

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 20:57

Panatinaikos "kopira" Partizan

Grčki Panatinaikos više neće poslovati sa agencijom "Netvork Sports".

Razlog je prelazak Jorgosa Papajanisa u Fenerbahče, za šta je vlasnik tima iz Atine Dimitris Janakopulos optužio igračevu, pomenutu agenciju.

Njen član je i trener Dimitris Itudis, a zanimljivo je kako je zbog prelaska Jama Madara upravo u Fenerbahče prethodno Partizan prekinuo saradnju sa agentom Miškom Ražnatovićem i njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agencijom "Beobasket".

Janakopulos je optužio i Itudisa i vlasnika agencije Nikosa Spanosa da su želeli da zarade na menadžerskoj proviziji kod pomenutog transfera.

"Panatinaikos više neće raditi sa bilo kojim predstavnikom agencije Nikosa Spanasa jer klub ne želi da bude uvučen u njihove prljave igre", rekao je Janakopulos. Itudis i Spanos ne žele da puste Tajlera Dorsija da napusti klub iako igrač nije napstupao uopšte u finalu šampionata samo zato jer znaju da će doći dok nas", istakao je Janakopulos.

Podsetimo, PAO je u toku dana doveo Kajla Gaja, a nekadašnji igrač Majamija i Sakramenta osmo je pojačanje Panatinakosa, koji je ovog leta već doveo Matijasa Lesora (Partizan), Luku Vildosu (Zvezda), Džeriena Granta (Turk Telekom), Kostasa Slukasa (Olimpijakos), Konstantinosa Mitoglua (Armani), Joanisa Papapetrua (PArtizan) i Kostasa Adetokumba (Fenerbahče).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.