PUN POGODAK Bibras Natho – igrač koji pravi razliku

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUN POGODAK Bibras Natho – igrač koji pravi razliku

Šteta zbog ispuštene pobede protiv AZ Alkmara, ali je Partizan dobio bombu od igrača. Ne bombu iz perioda Ivice Ilieva, nego pravo pojačanje, igrača koji pravi razliku, nepodeljeno je mišljenje navijača crno-belih na društvenim mrežama posle prvog meča grupne faze Lige Evrope protiv holandskog tima pred 20.000 mališana u Humskoj.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Crvene zvezde. Meč se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u nedelju u 18 časova u Humsku.
Ko čeka – dočeka! Partizan je bio strpljiv. Dugo je čekao Bibrasa Natha, Izraelca, sa odličnim fudbalskim pedigreom. U smiraj prelaznog roka je stigao u Humsku. Nije bio jeftin. Nimalo, pogotovo za praznu kasu crno-belih. Ipak, olakšavajuća okolnost je ta što je stigao kao slobodan igrač. Ima platu od 600.000 evra godišnje i najplaćeniji je fudbaler kluba iz Humske.
Ali, vredi svaku paru. Fantastičana partija protiv AZ Alkmara dokaz je da je Partizan ubo džekpot, bingo kada je iskusni vezista u pitanju. Već protiv Moldea, sa nekoliko treninga sa ekipom videlo se da se radi o znalcu, o fudbaleru čije lopte imaju oči, koji potezom rešava utakmicu. Dugo su u Humskoj tražili takvog igrača i dobili su ga.
Šteta je što sjajna igra Izraelca nije krunisana sa pobedom crno-belih protiv tima iz Alkmara. Postigao je odlični vezista oba gola za crno-bele, ali i stvorio pet, šest izglednih šansi saigračima, ali šta vredi kada Umar Sadik i pogotovo Takuma Asano ne znaju da daju gol.
Plesao je Natho na terenu, radio šta je hteo, bio komandant igre. Jedina zamerka je da nije izdržao do kraja. U finišu je bio vidno umoran, ponestalo mu je snage, ali ga je odmenio odmorni i sveži Sejduba Suma u finišu utakmice. Nije ni čudo, kasno je stigao, nije prošao pripreme.
Natho je već deceniju internacionalac. Počeo je karijeru u Hapoelu iz Tel Aviva, a onda je osam godina igrao u Rusiji, četiri u Rubinu iz Kazanja i isto toliko u CSKA iz Moskve. Bio je jedan od ključnih igrača “armejaca”, koji su tih godina igrali redovno Ligu šampiona, Na 101 utakmici u “ruskoj vojsci” postigao je čak 24 gola. Imao je prošlu skromnu sezonu u Pireju, u Olimpijakosu, ali je napustio crveno-bele i stigao u crno-beli tabor tima iz Humske.
Kapiten je Izraela. Ima 31 godinu. Verovatno su mu najbolje godine karijere prošle, ali i ovo što pokazuje dovoljno je da bude klasa, vođa tima. Još ako nepredvidivi Sejduba Suma zaigra u skladu sa očekivanjima, eto crno-belima bedem na sredini terena koji pravi razliku. Možda već na 161. večitom derbiju, Natho pokaže da je klasa, vođa novog Partizana pod komandom Sava Miloševića.

SKENER MAXBETSPORTA Natho je Partizanov bingo, Asana neće gol, Tošić očajan, defanzivci podbacili


The post PUN POGODAK Bibras Natho – igrač koji pravi razliku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.