PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE OVE ZIME: Uzdanica crno-belih napušta Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 13:06

PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE OVE ZIME: Uzdanica crno-belih napušta Partizan

Čeka ga ugovor na godinu i po dana.

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić prvi je igrač koji će napustiti klub iz Humske u zimskom prelaznom roku.

Reprezentativac Crne Gore dogovorio je sve detalje sa Zaglebjem iz Poljske sa kojim bi u naredna 24 časa trebalo da potpiše ugovor na godinu i po dana, piše Telegraf.

Ovakav epilog nije iznenađujuć, s obzirom da je klub iz Humske nedavno dao Šćekiću odrešene ruke u potrazi za novom sredinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je protekle zime fudbaler izašao u susret klubu i obnovio ugovor iako je već tada mogao da napusti crno-bele.

Šćekić je stigao u Partizan 2018. godine iz turskog Genčlerbirligija za 100.000 evra, i od tada je jedna od uzdanica lidera na tabeli nacionalnog prvenstva Srbije.

Što se njegovog novog kluba tiče, Zaglebje se ove sezone nalazi na 14. poziciji Ekstraklase, samo dva mesta iznad zone ispadanja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.