PROSEČAN JE, IMA DOSTA PROBLEMA: Ugledni Brazilac OPLEO po Partizanovom pojačanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 13:58

PROSEČAN JE, IMA DOSTA PROBLEMA: Ugledni Brazilac OPLEO po Partizanovom pojačanju!

Hoće li ga Kolumbijac demantovati već na debiju?

Još samo jedan dan ostao je do nastavka sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije. Pretendent za titulu, beogradski Partizan je predstavio pojačanje u vidu kolumbijskog vezistu Andresa Kolorada.

Kolumbijac stiže u Humsku iz Sao Paula, a pre toga je igrao za Deportivo Kali. Odigrao je jedan meč za reprezentaciju Kolumbije.

Ovih danas, oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i brazilski novinar Marselo Baseđo koji je istakao kakve su prednosti i mane ovog fudbalera.

- Andres Kolorado je vezni igrač koji može dosta da pomogne u konstrukciji igre, ima dobar pas i tačnu viziju igre – rekao je brazilski novinar za sajt Sportske.

Brazilac je potom naveo i koje su mu mane.

- Dosta je imao problema sa fizičkom spremom tokom vremena u Sao Paulu. Nije sastavio nekoliko utakmica kao starter. Prema mom mišljenju, Kolorado nije mogao da se adaptira na brazilski fudbal, koji je dosta brži u odnosu na kolumbijski. Takođe, on je prosečan u pravcu defanzive - istakao je Baseđo.

Novog fudbalera će publika moći da vidi možda i u nedelju, kada crno-beli od 14:30 gostuju Napretku, tada će i moći da se uvere u reči brazilskog novinara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjiland

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.