PROPALI PREGOVORI SA OLIMPIJAKOSOM: Da li ovo znači da Slukas dolazi u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:31

PROPALI PREGOVORI SA OLIMPIJAKOSOM: Da li ovo znači da Slukas dolazi u Partizan

Sastanak trajao čak četiri sata.

Grčki košarkaš Kostas Slukas nije postigao dogovor sa Olimpijakosom oko nastavka saradnje. Stastanak je trajao čak četiri sata, ali nije došlo do dogovora. Iskusnom plejmejekru je istekao ugovor na kraju prošle sezone, a ekipa iz Pireja želi da ga zadrži u svojim redovima.

Olimpijakos je već ostao bez glavnog igrača jer je klub napustio Saša Vezenkov koji će karijeru nastaviti u Sakramentu.

Za Slukasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se interesuju Partizan, ali Real Madrid i Barselona, a uskoro bi trebalo da uslede i novi pregovori sa Olimpijakosom.

👀 Kostas Sloukas, geleceğini belirlemek adına Olympiacos yönetimi ile yaklaşık 4 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

👇 Ancak toplantıdan "anlaşma" kararı çıkmadı.

— TrendBasket (@TrendBasket) July 4, 2023

U prošloj sezoni Slukas je u Evroligi beležio 11 poena uz 5,6 asistencija.

U bogatoj karijeri pored Olimpijakosa sa kojim je dva puta osvojio Evroligu, branio je boje Arisa i Fenerbahčea sa kojim je pod komandom Željka Obradovića takođe bio šampion Evrope.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.