PROCURILO: Partizan je svim silama pokušavao da ga dovede, a sada je ponuđen Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO: Partizan je svim silama pokušavao da ga dovede, a sada je ponuđen Zvezdi

Preokret na Topčiderskom brdu.

Najveća želja Partizanove uprave iz prethodnog zimskog prelaznog roka Tokmak Nguen ponuđen je Crvenoj zvezdi, saznaje Mozzart sport.

Nekadašnji mladi reprezentativac Norveške je bio na meti Partizana u januaru 2019. godine i crno-beli su svim silama pokušavali da ga privole da dođe u Humsku, ali je krilni napadač ipak odlučio da ode u Ferencvaroš.

Godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana kasnije, Nguen je jedan od najboljih igrača mađarskog velikana i ponuđen je klubu sa Marakane.

Ipak, s obzirom na to da crveno-beli imaju veliki problem sa brojem stranaca i da su iz kluba najavili da neće dovoditi pojačanja ove zime, ostaje pitanje da li će iskoristiti priliku koja im se ukazala. Norvežanin se najbolje snalazi na poziciji levog krila, a može da pokrije i desno stranu terena, kao i da bude najistureniji igrač.

Problem za njegov dolazak, osim broja stranaca, može da bude i taj što je Crvena zvezda odlično popunjena na njegovim pozicijama, ali ukoliko se igrački kadar rastereti, sve je moguće.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju lepše polovine fudbalera Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.