PROCURILO: Evo koliko će Aleksa Avramović zarađivati po novom ugovoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 10:01

PROCURILO: Evo koliko će Aleksa Avramović zarađivati po novom ugovoru

Ostaje još dve sezone u Partizanu.

Dok se čekaju nova pojačanja, koje navijači željno iščekuju, u Partizanu, bar za sada, rade na tome da što je moguće više zadrže okosnicu tima od prošle sezone.

Najpre su produženi ugovori sa udarnim tandemom Kevinom Panterom i Zekom Ledejom, a juče je nastavak saradnje ozvaničen i sa Aleksom Avramovićem. Ljubimac navijača crno-belih ostaće u Humskoj još dve sezone.

Aleksa ostaje crno-beli!✊🏽🖤🤍
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Aleksa Avramović će i od naredne sezone nositi crno-beli dres sa brojem četiri! Reprezentativac Srbije je danas potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Partizanom Mozzart Bet. #KKPartizan pic.twitter.com/RcLKokKQb8

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) July 5, 2023

Poznato je i koliko će srpski plejmejker zarađivati u budućnosti. Kako piše portal Telegraf, prema novom ugovoru godišnja primanja biće mu 450.000 evra godišnje, odnosno 900.000 evra za dve godine.

Aleksa Avramović je na 23 meča u Evroligi prosečno beležio 6,3 poena, uz 1.9 skokova i 1,6 asistencija.

Podsetimo, Partizan su ovog leta, za sada, napustila samo dva igrača - Matijas Lesor je prešao u Panatinaikos, dok je Dante Eksum otišao u Dalas.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rosio Olivija, poslednja devojka Dijega Armanda Maradone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.