Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘PRIRUČNIK’ ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Sve o Ligi šampiona u 60 sekundi (VIDEO)

Za svega šest dana startuje novo takmičenje pod okriljem FIBA pod nazivom Liga šampiona, a organizator se potrudio da na najlakši način ljubiteljima košarke objasni sistem takmičenja.

Liga šampiona startuje za šest dana. Srbija će u grupnoj fazi imati dva predstavnika. Finalisu ABA lige Mega Leks i finalistu Superlige Partizan. Tim iz Sremske Mitrovice debituje u utorak na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od 18.30 protiv Avelina, dok će crno-beli dan kasnije gostovati Ludvigsburgu u Nemačkoj od 20 časova. Kako se takmičenje bliži početku, organizator je odlučio da na Tviteru još jednom predstavi sistem takmičenja. Liga šampiona kreće 18. oktobra, a nezvaničnog šampiona Evrope dobićemo 30. aprila. Nezvaničnog zato što najbolji timovi Evrope igraju u EKA takmičenju Evroligi.
The Basketball Champions League explained – in 60 seconds! #BasketballCL pic.twitter.com/x2xJlNLyR8
— #BasketballCL (@BasketballCL) October 11, 2016

The post ‘PRIRUČNIK’ ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Sve o Ligi šampiona u 60 sekundi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.