Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJAVLJEN MEČ PARTIZAN-METALAC, VANIĆ ODGOVORIO: To su budalaštine!

Nevladina organizacija “Transparentnost”, koja je prijavila meč OFK Beograd – Crvena zvezda, podnela je zahtev za proveru utakmice Partizan – Metalac igrane prošle nedelje pod sumnjom da je i taj meč “namešten”.

Iz Partizana se još uvek niko nije oglasio povodom ovog slučaja, dok je trener Metalca burno Nenad Vanić burno reagovao i sumnje nazvao “budalaštinom”.
- Imaju pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da sumnjaju i proveravaju. Mi smo u Beogradu igrali čistog srca, ali smo načinili greške koje su nas koštale rezultata – rekao je Nenad Vanić.
Metalac u drugom kolu Superlige Srbije u nedelju od 19 časova u Gornjem Milanovcu dočekuje Crvenu zvezdu.
The post PRIJAVLJEN MEČ PARTIZAN-METALAC, VANIĆ ODGOVORIO: To su budalaštine! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Trener Metalca: ''Nameštaljka sa Partizanom? Budalaština!''

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2015

Posle vesti da je Višem javnom tužilaštvu podnet zahtev i za proveru regularnosti utakmice Partizan - Metalac (4-0), reagovao je trener Milanovčana Nenad Vanić...Šef struke Metalca, koji je svojevremeno branio boje Crvene zvezde i koji ne krije da bi jednog dana rado vodio crveno-bele sa klupe,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.