Trener Metalca: Nameštaljka sa Partizanom? Budalaština!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Metalca: ''Nameštaljka sa Partizanom? Budalaština!''

Posle vesti da je Višem javnom tužilaštvu podnet zahtev i za proveru regularnosti utakmice Partizan - Metalac (4-0), reagovao je trener Milanovčana Nenad Vanić.

Šef struke Metalca, koji je svojevremeno branio boje Crvene zvezde i koji ne krije da bi jednog dana rado vodio crveno-bele sa klupe, tvrdi da nema govora o nekakvom nameštanju ishoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice između Partizana i Metalca prošlog petka.

Nenad Vanić se tim povodom oglasio u izjavi ''Tanjugu'' i u najkraćem je vest o podnetoj prijavi prokomentarisao kao ''budalaštinu''.

On je zatim dodao i da je njegov tim odigrao časno, a da je ubedljiv poraz bio plod određenih grešaka na terenu.

''Imaju pravo da sumnjaju i proveravaju. Mi smo u Beogradu igrali čistog srca, ali smo načinili greške koje su nas koštale rezultata'', izjavio je Vanić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.