Izvor: HotSport.rs, 03.Feb.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREGOVORI TRAJALI CELU NOĆ: Partizan pobedio, stiže novo pojačanje! (VIDEO)

Neprospavana noć je iza njih, ali su Ivica Iliev i Miloš Vazura uspeli su da obezbede novo veliko pojačanje za crno-bele.

Dugo je trajala noć između utorka i srede za funkcionere Partizana, ali su zorom ipak mogli da zadovoljno stegnu ruku jedan drugom. Kako prenose ‘Novosti’, konačno je postignut dogovor oko transfera Sejduba Sume u redove aktuelnog šampiona Srbije.
Ivica Iliev >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bio je na konstantnoj vezi sa Slovanom, zvaničnim klubom Sube koji je trenutno na pozajmici u Kaciji iz Kuvajta. Sporna je bila cena za fudbalera iz Gvineje, a na kraju su se umesto početnih 700.000 evra ‘našli’ na cifri između 400.000 i 450.000 evra, što je bio uspeh generalnog direktora Miloša Vazure, pišu ‘Novosti’.
Ostalo je još samo da se Slovan usaglasi sa kuvajtskim timom oko raskida saradnje o pozajmici, s obzirom da Kacija nije redovno plaćala Sumu.
Sejdub Suma će biti sedmi igrač koji je zadužio crno-belu opremu ove zime, posle Bojana Šaranova, Marka Jovanovića, Nemanje Mihajlovića, Ismail Beka Fofane, Evertona Luiza i Sedrika Gogue.

(Izvor: youtube / Guinean Talent)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.