Izvor: Blic, 19.Maj.2024, 16:52

(VIDEO) "MOLITE SE ZA PREDSEDNIKA" Spasioci tragaju za helikopterom predsednika, objavljeni snimci: Jaka magla otežava akciju spasavanja

Helikopter sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem navodno je imao "incident pri sletanju", iako još uvek nije jasno šta se tačno dogodilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ŽIVOT MU JE U OPASNOSTI!" Oglasili se zvaničnici nakon incidenta s helikopterom predsednika Irana: "I dalje se nadamo, ali..." (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Maj.2024

Helikopter sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem navodno je imao "incident pri sletanju" u Istočnom Azerbejdžanu. Iako i dalje nije jasno šta se tačno dogodilo, na društvenim mrežama pojavila se poslednja fotografija helikoptera, pre nego što je letelica nestala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.