PRED GOSTOVANJE PARTIZANU: Panatinaikos dotakao niske grane

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 19:04

PRED GOSTOVANJE PARTIZANU: Panatinaikos dotakao niske grane

Opet poraz.

Košarkaši Peristerija pobedili su Panatinaikos u 22. kolu grčke lige rezultatom 96:89.

Nakon prevremenog eliminacije Zelenih iz plej-ofa Evrolige i poraza od Albe Berlin na OAKA-i koji bi ih mogao gurnuti niže na tabeli, tim koji trenira Hristos Serelis dostigao je još jednu negativnu stvar.

Poraz Panatinaikosa od Peristerija nije se mnogo promenio u pogledu pozicije Zelenih na tabeli grčke lige, pošto je prvo mesto već dugo rezervisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Olimpijakos iz Pireja.

PAO je trebalo da završi drugi bez obzira da li će pobediti ili izgubiti utakmicu protiv tima Vasilisa Spanulisa.

Ipak, ovo je bio šesti ukupni poraz Panatinaikosa u regularnoj sezoni grčke lige 2022/23, što je najgori rezultat od 1996/97 sezone i tada su sa 18-8 bili iza AEK-a i Olimpijakosa sa 21-5.

Od tada ni u jednoj sezoni nisu imali preko pet poraza u domaćem šampionatu.

Sledeći meč Panatinaikos igra protiv Partizana u petak, a to će im biti poslednji za ovu sezonu Evrolige. Srpski predstavnik sa druge strane već je obezbedio Top 8 i sada igra za što bolji plasman.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.