PRED DOLAZAK U HUMSKU: Gent poslao UPOZORENJE Partizanu! Napadači se RASPUCALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 23:02

PRED DOLAZAK U HUMSKU: Gent poslao UPOZORENJE Partizanu! Napadači se RASPUCALI

Meč 11. kola.

Fudbaleri Genta pobedili su Eupen u 11. kolu Župile lige rezultatom 2:0 (1:0) i na najbolji način napravili uvertiru, pred dolazak u Humsku na megdan Partizanu, u trećem kolu Lige konferencija.

Ozbiljna opomena stigla je defanzivcima Parnog valjka, budući da su se oba napadača Genta, Tisudali i Depotr, upisala u strelce na ovom meču.

Domaćin je od starta krenuo agresivno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uputio daleko više šuteva ka golu trećeplasiranog Eupena, ali je na vodeći pogodak morao da čeka do finiša poluvremena.

Igrao se 42. minut kada je dosuđen penal za Gent. Odgovornost je preuzeo De Sar i promašio, da bi na odbitak naleteo Holanđanin Tarik Tisudali i smestio loptu iza leđa nemačkog golmana Himelmana.

Terensku inicijativu u nastavku, Poglavice su iskoristile u 72. minutu, kada su i potvrdile trijumf. Učinio je to Loren Depotr, iskusni napadač je kaznio neopreznost u odbrani gostijiu i efektno pronašao put do cilja.

Srpski napadač Darko Lemajić nije bio u konkurenciji za ovaj meč, zbog povrede.

Gent je nastupio u sledećem sastavu: Bolat - Okumu, Ngadeu-Ngađuji, Godeu (79. Hanš-Olsen) - Fortuna, Ovusu (76. Kums), De Sar, Samois - Bezus (90. Malede) - Depotr (90. Mbojo), Tisudali (76. Odiđa-Ofoe).

Ovom pobedom, domaćin je stigao do 14. boda u prvenstvu, sa četiri pobede, dva remija i čak pet poraza, zbog čega su u donjoj polovini ligaške tabele.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.