PRED CRNO-BELIMA JE NAJTEŽI ISPIT: Očekuje se ŽESTOK duel - GLEDAJTE klikom OVDE (LIVE+LINK)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 17:04

PRED CRNO-BELIMA JE NAJTEŽI ISPIT: Očekuje se ŽESTOK duel - GLEDAJTE klikom OVDE (LIVE+LINK)

Poslednje pripreme pred veliki početak.

Fudbaleri beogradskog Partizana se već neko vreme nalaze na pripremama na Zlatiboru gde se detaljno pripremaju za početak kvalifakicija za evropsko takmičenje. Uzgred, crno-beli se prirepemaju i za početak domaćeg prvenstva. Današnji protivnik u pripremnom meču, koji će se odigrati bez publike, je fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub Mladost iz Lučana.

Fudbaleri Partizana savladali su Trepču iz Kosovske Miteovice 2:0 (2:0) u prvoj utakmici tokom priprema na Zlatiboru. Golove su postigli Đorđe Ivanović u devetom i Umar Sadik u 45. minutu.

Po svemu sudeći tim iz Srpske lige Zapad bio je pravi protivnik za prvu kontrolnu utakmicu.

No, danas crno-bele očekuje ozbiljniji protivnik. Ekipa Mladosti iz Lučana daće sve od sebe da pruži žestok otpor beograđanima.

Utakmica se igra na gradskom stadionu u Užicu od 17:30. Meč možete da pratite uživo, dovoljno je samo da kliknete OVDE.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan vodio 2:0, Mladost stigla do remija

Izvor: RTS, 18.Jul.2020

Fudbaleri Partizana remizirali su protiv Mladosti iz Lučana 2:2 (2:0) u drugoj utakmici tokom priprema. . Crno-beli su na Gradskom stadionu u Užicu vodili golovima Umara Sadika u 19. i Bibrasa Natha u 42, a u nastavku su strelci za Lučance bili Damjan Krajišnik u 58....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.