POZNATE SUDIJE ZA ČETVRTI MEČ PARTIZANA I REALA: Neka bude kao i prošli put!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2023, 12:51

POZNATE SUDIJE ZA ČETVRTI MEČ PARTIZANA I REALA: Neka bude kao i prošli put!

Dvojica sudija su doneli sreću „crno-belima“ u prvom meču Košarkaši Partizana nisu uspeli juče da se plasiraju na fajnl-for Evrolige, pošto je od njih bolji bio Real Madrid rezultatom 80:82. Izabranici Željka Obradovića imaju sutra od 20 časova i 30 minuta drugu meč loptu. Zvanično je poznato i ko će deliti pravdu na četvrtoj utakmici ... Read more
The post POZNATE SUDIJE ZA ČETVRTI MEČ PARTIZANA I REALA: Neka bude kao i prošli put! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK PARTIZAN ODAJE POČAST NASTRADALIM U PUCNJAVI NA VRAČARU: Meč sa Realom će početi minutom ćutanja!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2023

Velika tragedija u Beogradu Košarkaši Partizana sutra u Areni dočekuju ekipu Reala u četvrtom meču plej-ofa Evrolige, sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Kako je saopšteno iz kluba, utakmica će početi minutom ćutanja u čast žrtvama pucnjave koja se jutros dogodila u OŠ „Vladislav Ribnikar“...

Nastavak na HotSport.rs...

Sa Lesorom više defanzivnih opcija u piku, Obradović sprema rešenje za Realovu zonu

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Uspeli su košarkaši Reala da, pred više od 20 hiljada navijača u Beogradskoj areni, vrate jedan brejk i time unesu neizvesnost u seriju (80:82), a pred sutrašnji četvrti meč Partizan zna koje sve zadatke treba da reši (20.30).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.