POZNAT SPISAK: Stanojević odredio 20 igrača za Šarlou

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

POZNAT SPISAK: Stanojević odredio 20 igrača za Šarlou

Meč se igra u četvrtak od 19 časova.

Fudbaleri Partizana otputovali su u Belgiju gde će u četvrtak igrati protiv Šarloe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Omonija se, čini se, dosta provlačila u kvalifikacijama za Ligu šampiona i vreme je da strada - večeras (21.00) gostuje Olimpijakosu - kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Olimpijakos - Omonija.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević odlučio se na put povede sledeće fudbalere:

Golmani: Vladimir Stojković Nemanja Stevanović

Odbrana: Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Denis Stojković, Sejduba Suma.

Napad: Umar Sadik, Lazar Marković i Bojan Matić.

Kao što se vidi, na spisku nema golmana Aleksandra Popovića koji je bio standardan u Superligi Srbije, ali je na evropskoj sceni Vladimir Stojković neprikosnoven. Popović neće biti čak ni rezerva.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STANOJEVIĆ PROMEŠAO KARTE: Partizan sa EKSTRA DŽOKEROM napada Šarloa, ovo je tim crno-belih za bitku u Belgiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:42

Meč je na programu u 19 časova...Trener Partizana Aleksandar Stanojević je prelomio – u meču sa Šarloom (četvrtak, 19 časova) u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope napraviće dve promene u odnosu na tim koji je pre sedam dana teškom mukom slavio u Moldaviji posle produžetka...Ako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.