POVOLJNO ILI IPAK NE? Partizan pustio karte za derbi u prodaju - ovo su cene

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 13:33

POVOLJNO ILI IPAK NE? Partizan pustio karte za derbi u prodaju - ovo su cene

Meč se igra u sredu od 19 časova.

Naredni večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde se igra u Humskoj, a crno-beli su već krenuli u prodaju karata, makar onlajn putem.

Ekipa iz Humske je spremna da ugosti glavnog rivala u najvećoj utakmici srpskog fudbala. Prvi ovosezonski derbi je na programu u sredu, 27. septembra, s početkom od 19 časova, a odlučeno je žrebom da će Partizan biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi domaćin u ovoj godini.

Partizan je zbog toga pustio u prodaju i ulaznice za meč, makar kada se radi o onlajn prodaji, dok će na blagajnama moći da se ulaznica kupi od ponedeljka.

Kada je reč o cenama, Partizan se odlučio na standardnu cenu.

Najjeftinije karte su za južnu i severnu tribinu, te one koštaju po 800 dinara, bok na istoku je 1.200, dok su nešto skuplje one na Zapadu. Bok na zapadnoj tribini košta 1.500, dok se centralna pozicija na zapadu prodaje po ceni od 1.800 dinara.

Istočna loža košta 5.000, dok je zapadna duplo skuplja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.