POTVRĐENO NAJBOLJI: Evropa se ‘poklonila‘ Partizanovom majstoru pod obručem (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO NAJBOLJI: Evropa se ‘poklonila‘ Partizanovom majstoru pod obručem (FOTO) (VIDEO)

Liga šampiona je izabrala Novicu Veličkovića za najboljeg igrača devetog kola.
Veličković je u pobedi nad Bešiktašem imao 20 poena i pet skokova i bio je najvažniji faktor za ubedljiv trijumf Partizana nad gostima iz Turske.
⚪️⚫️ Velickovic is this week’s MVP >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << as Partizan claim arguably their biggest win of the season in the #BasketballCL
https://t.co/WHmNn6Ht6W pic.twitter.com/nxMYErLMel
— #BasketballCL (@BasketballCL) December 15, 2016
Kao što je i najavljeno, turskom timu je ovoga puta bilo mnogo teže sa Partizanom, ne samo zbog 6.000 “grobara” koji su sinoć bili u dvorani “Aleksandar Nikolić”, već i zbog toga što je ovaj put u sastavu srpskog tima bio i Veličković.
Novica Veličković je sinoć imao jednu od najboljih partija sezone, u presudnim momentima je “dizao” svojim potezima saigrače, kao i publiku na tribinama.

The post POTVRĐENO NAJBOLJI: Evropa se ‘poklonila‘ Partizanovom majstoru pod obručem (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZIMA ‘UBILA‘ FUDBAL: Navijači nezadovoljni prvim poluvremenom u Humskoj (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016

Spartak i Partizan su odigrali prvo poluvreme bez golova, sa po samo jednim udarcem u okvir gola.. . Mali broj navijača na stadionu od hladnoće ne može ni da zviždukom “motiviše” igrače svog tima nakon mlake igre. . Ajmo Partizan Lavljeg srca! pic.twitter.com/ggwWChWOt0. — Nenad (@nenad_d1977)...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.