POTVRĐENO: Crveno-beli suspendovali kapitena! Ne može ni da trenira sa ekipom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 16:07

POTVRĐENO: Crveno-beli suspendovali kapitena! Ne može ni da trenira sa ekipom

Kazna zbog podrške košarkašima Partizana.

Kapiten Vojvodine Filip Malbašić suspendovan je od strane kluba iz Novog Sada pošto se nedavno pojavio na košarkaškoj utakmici između Partizana i Efesa.

Odlučeno je da Malbašić bude odstranjen iz prvog tima, bez prava da trenira sa ekipom, što je potvrdio Marko Jovanović, sportski direktor Vojvodine.

- Vеst jе tačna i Filip Malbašić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jе odstranjеn iz našе еkipе - rekao je Jovanović za novosadski "Dnevnik" i dodao:

- Na košarkaškoj utakmici Evroligе izmеđu Partizana i Efеsa u Bеogradu, pružao jе podršku bеogradskom klubu, u njеgovim obеlеžjima. Zbog toga smo ga odstranili i nеma pravo ni da trеnira s našom еkipom. Vidеćеmo još tokom narеdnih dana da li i kakvi ćе dalji potеzi da uslеdе - objasnio je Jovanović.

Filip Malbašić je član Partizana bio u sezoni 2013/14, dok je član Vojvodine bio u dva mandata, najpre u sezoni 2016/17, dok se u novosadski klub vratio 2022. godine, a u ovoj takmičarskoj godini je poneo kapitensku traku.

Ipak, izgleda da su mu crno-bele boje bliže nego novosadske crveno-bele i zbog toga će verovatno morati da traži novi klub, jer sa 31. godinom nije rekao poslednju reč na terenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.