POTRES - BIĆE BURNO: Volden NAPUSTIO Partizan i ide u Zvezdu! Oglasio se ON: Mnogo više para...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 14:57

POTRES - BIĆE BURNO: Volden NAPUSTIO Partizan i ide u Zvezdu! Oglasio se ON: "Mnogo više para..."

Bomba!

Neočekivana vest iz tabora crno-belih. Američki košarkaš Kori Volden je odlučio da napusti Partizan.

Odlični bek, koji je prošle sezone nosio crno-beli dres sa brojem dva, odlučio je da plati propisano obeštećenje i u nastupajućoj sezoni igra u drugom timu.

- Pri dolasku u Partizan, Volden je potpisao dvogodišnji ugovor, a pred ovu sezonu, klub mu je ponudio odlične uslove za nastavak saradnje - navodi se na sajtu crno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Barselona je prvo mesto predala Realu, a na poslednjih pet gostovanja kod Selte uzela je samo dva boda. Dupla šansa 1X vredna je kvote 2,25. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Selta – Barselona.

Međutim, to nije kraj iznenađenjima. Još veće je da se spekuliše kako Volden prelazi u tabor večitog rivala. Ni manje, ni više nego u - Crvenu zvezdu.

Tu informaciju je na Tviteru objavio dobro informisani urednik portala "Sportando" Emilijano Karačia.

On je istakao da je Amerikanac dobio mnogo izdašniju ponudu sa Malog Kalemegdana.

UPDATE: Corey Walden is going to Crvena Zvezda, I am told. https://t.co/q1VN0ELkSE

— Emiliano Carchia (@Carchia) June 27, 2020

- Volden ide u Zvezdu, tvrdim! - dodao je Karačia nakon što je napisao da je Crvena zvezda jedan od zainteresovanih timova prema informacijama koje je otkrio izvor "Sportanda".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaški transfer godine: Volden platio sam obeštećenje Partizanu i prelazi u Zvezdu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2020

Kori Volden, doskorašanji košarkaš Partizana, prelazi u Crvenu zvezdu Američki košarkaš Kori Volden napustiće Partizan uz obeštećenje, saopštili su danas crno-beli. A ubrzo se pojavila i informacija da je organizator igre dogovorio sve sa Crvenom zvezdom da postane njihov...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.